Menu

Wraps met rundvleesreepjes en pittige ananassalsa

Ingrediënten

6  Amaizin tortilla wraps
500 g rundvleesreepjes 
100 ml sojasaus 
ijsbergsla in reepjes gesneden 
aluminiumfolie

Salsa:
1 400g blikje ananas (uitgelekt en in kleine stukjes) 
1 komkommer (in kleine blokjes gesneden) 
2 knoflookteentjes 
verse koriander (fijngehakt) 
2 uien (heel fijn gesneden) 
1 rode peper (van zaad ontdaan en fijngesneden) 
2 el citroensap
1 el sojasaus 

Bereiding

Meng de rundvleesreepjes met de sojasaus en laat 2 uur marineren. Maak de salsa: Vermeng alle ingrediënten en zet afgedekt in de koelkast. Verwarm de oven (200 graden), verpak de wraps in aluminium folie en laat ze in max. 10 minuten warm worden. Roerbak de rundvleesreepjes kort en snel gaar. Leg het vlees en  de ijsbergsla op de wraps. Schep er wat van de salsa over. Rol ze op en serveer meteen. Meng de rundvleesreepjes met de sojasaus en laat 2 uur marineren. Maak de salsa: Vermeng alle ingrediënten en zet afgedekt in de koelkast. Verwarm de oven (200 graden), verpak de wraps in aluminium folie en laat ze in max. 10 minuten warm worden. Roerbak de rundvleesreepjes kort en snel gaar. Leg het vlees en  de ijsbergsla op de wraps. Schep er wat van de salsa over.
Rol ze op en serveer meteen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFDRUKKEN

Recipe

Amaizin

Contact