Menu

Thaise kip-kokos Wraps

Ingrediënten

Saus:
1 bekertje zure room
40 ml melk
2 el pindakaas
2 tl sojasaus 
1 el sesamolie

Kip vulling:
500 g kipfilet in stukjes gesneden
1 el olijfolie 
stukje gemberwortel (3 cm), fijn gesneden 
250 g wortel geraspt
250 g chinese kool in reepjes 
1 ui
1 rode peper (van zaad ontdaan) 
6 el pindakaas
1 el sesamolie
1 200ml blik Amaizin cocosmelk
1 el kerriepoeder
200 g gekookte witte rijst 
6 Amaizin tortilla wraps 
  

Bereiding

Vermeng de ingrediënten voor de saus in een kleine schaal. Dek het af en zet het in de koelkast.Verhit in een koekenpan of wok een eetlepel olie. Bak de kipfilet stukjes en de gember. Voeg de kool, wortel, rode peper en ui toe. Bak ze in ong. 8 minuten knapperig. Vermeng in een pan pindakaas, kokosmelk, kerriepoeder en sesamolie. Verwarm deze. Voeg de gekookte rijst toe en het kipmengsel. Voor het opdienen het mengsel over de wraps verdelen. Vouw de uiteinden dubbel en rol ze op. 
Verwarm ze even in de magnetron of oven. Geeft het sausje er los bij. 

AFDRUKKEN

Recipe

Amaizin

Contact