Menu

Kokos curry

Ingrediënten

voor 4 personen

2 eetl. Amaizin Green Curry

3 eetl. olijfolie la BIO IDEA originale
1 gesnipperde ui
400 ml Amaizin volle kokosmelk
2 klein aubergines (400 g) in blokjes
2 courgettes (400 g) gehalveerd 
en in reepjes gesneden
1 bloemkool (300 g) in kleine roosjes
1 eetl. La BIO IDEA citroensap
basilicum of koriander blaadjes
zeezout

Bereiding

Verwam de olie in een grote braadpan. Fruit de ui en voeg de groene curry toe. Zet het vuur laag en roer een minuutje, voeg wat water toe zodat de curry niet verbrandt. Voeg de kokosmelk langzaam toe en roer voortdurend tot een gladde saus. Voeg de aubergines en de courgettes toe. Breng aan de kook en zet meteen het vuur laag. Deksel erop en op een heel laag vuur zachtjes 10-15 minuten laten stoven. Voeg de bloemkool toe en laat nog 5-10 minuten zonder deksel staan.
Voeg het citroensap toe, garneer met de basilicum of koriander en serveer met jasmijnrijst en een knapperige groene salade.

AFDRUKKEN

Recipe

Amaizin

Contact