Over ons

Biologisch eten lekkerder? Zeker. En daar kan onze planeet over meepraten. Maar dat is slechts één van de redenen waarom de producten van Amaizin zo bijzonder smaken. Door 100% biologisch eten van over de hele wereld op tafel te zetten en te genieten van de beste exotische maaltijden die op reis zijn

ontdekt, maakt Amaizin de wereld op een leuke manier duurzamer. Daarbij gebruikt Amaizin alleen de beste biologische ingrediënten van boeren waarmee al meer dan 30 jaar een samenwerking is. Samen werken we aan één doel: "Eat the world a better place".

rijstveld

Verbouwd door toegewijde boeren

Meer herkomst

DO IT ORGANIC

In 1991 richtte Poppe Braam in Barneveld DO IT ORGANIC op als importeur en distributeur van biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten, waaronder dé biologische wereldkeuken Amaizin.

Zijn ervaring op biologisch gebied, ondernemerschap en zijn steun aan boeren en producenten wereldwijd, zorgden ervoor dat DO IT ORGANIC sinds de oprichting continu kon groeien.

In 2019 droeg Poppe de belangrijke missie om van biologische landbouw de standaard te maken over aan de volgende generatie. Met frisse ideeën en een passie voor biologisch eten zullen zij en de rest van het team        DO IT ORGANIC vooruit blijven helpen.

 

Kies je taal