Planet Friendly

Onze planeet heeft het zwaar en verdient daarom veel meer aandacht en zorg. Dat doen wij bij Amaizin door biologische landbouw te stimuleren. Bij biologische landbouw wordt er geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en genetische modificatie. In plaats daarvan zorgen boeren voor een natuurlijk evenwicht tussen plant en dier.

Door planten op natuurlijke wijze te voeden, blijft de bodem vruchtbaar. En door te werken met vruchtwisseling, het na elkaar telen van verschillende gewassen, houdt de biologische boer de biodiversiteit zoveel mogelijk in stand.

Dit betekent minder vervuiling van de bodem. Dus een gezondere bodem voor generaties na ons. Om deze reden gaat biologisch niet alleen over eten. Het gaat over leven in harmonie met de natuur. Zorgen voor alles dat groeit en bloeit. Oftewel, het gezond houden van onze planeet. 

Dat noemen wij Planet Friendly!

 

 

100% Natural

Al onze Amaizin producten bevatten alleen puur natuurlijke ingrediënten. Wij houden van onze planeet. Dus gebruiken wij ingrediënten gemaakt door de natuur. Geen ingrediënten die een chemische bewerkingen hebben ondergaan in een fabriek. Geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen die het product een ander uiterlijk of smaak geven. 

En zeker geen onnatuurlijke toevoegingen die zorgen voor een langere houdbaarheid. Alleen onmisbare aroma’s en hulpstoffen van natuurlijke oorsprong. Dat geeft producten pas echt een 100% Natural smaak! Want eerlijk, sterk bewerkte producten hebben toch een nare bijsmaak?

 

Animal Friendly

Biodiversiteit gaat over alle dier- en plantensoorten die er op aarde zijn. Want “Bio” betekent leven en "Diversiteit" afwisseling, verschil. De wereld kan niet zonder deze biodiversiteit. Soorten en ecosystemen zorgen onder andere voor de productie van zuurstof, afbraak van dode dieren en planten, bestuiving van planten en het beheersen van plagen. Zonder biodiversiteit dus ook geen eten. Daarmee is biodiversiteit van levensbelang. Voor onszelf en voor onze planeet.

Door planten op natuurlijke wijze te voeden en te werken met vruchtwisseling, blijft de bodem zijn hoge vruchtbaarheid en biodiversiteit behouden. 

En dat is precies zoals een biologische boer werkt. Onze Amaizin producten helpen dus bij aan het behoud van biodiversiteit.

Maar bij Amaizin gaan wij nog een stapje verder, als het om onze dieren gaat. Zo zorgen we ervoor dat wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dat al onze kokosmelk producten gemaakt worden zonder behulp van apen. Zorgen over het gebruik van apen, als slaven om kokosnoten te plukken, is bij onze Amaizin kokosmelk niet nodig.

Dat noemen wij Animal Friendly!

 

mais veld

De herkomst van onze

kokos, rijst, ananas en maïs

ontdek je hier

Kies je taal