Kip-groenten wrap met honing-mosterd

INGREDIËNTEN

Voor 6 wraps

  • 6 Amaizin tortilla wraps
  • 500 g kipfilet
  • 200 g broccoli, in kleine roosjes
  • 200 g champignons, in plakjes gesneden
  • 1 ui, fijn gesnipperd
  • 150 g geraspte kaas
  • 2 el mosterd
  • 1 el honing
  • 200 ml crème fraîche
  • dragon (10 g vers of 1 el gedroogd)
  • ijsbergsla, gesneden
  • zout en peper naar smaak

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C.

Bak de kipfilet, haal van het vuur en snijd in reepjes. Kook de broccoliroosjes beetgaar, giet af en zet apart. Bak de gesneden champignons met de ui.

Doe de crème fraîche in een schaal. Voeg de kip, broccoli, champignons, ui, 100 g geraspte kaas, honing, mosterd en dragon toe. Mix alles door elkaar. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Leg de wraps op een vlakke ondergrond. Leg wat sla op de wraps. Verdeel het kip-groente mengsel daarover. Vouw de uiteinden dubbel en rol ze stevig op. Leg ze in een ovenschaal.

Strooi de resterende 50 g geraspte kaas erover en laat even bruin worden in de oven (ca. 15 min).