Nachoschotel met gehakt en jalapeños

Wil je echt de show stelen? Maak dan eens deze heerlijke nachoschotel! 

Meer recepten

Ingrediënten

  • 300 g (vegetarisch) gehakt
  • olie
  • 1 zakje Amaizin taco seasoning mix
  • 100 ml water
  • 50 g Amaizin naturel tortilla chips
  • 1 pot Amaizin jalapeños
  • 100 g geraspte kaas
  • 100 g feta
  • 100 ml zure room
  • Amaizin tacosaus mild of hot

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bak het gehakt in wat olie bruin. Voeg de taco seasoning mix en het water toe en laat het gehakt 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • Leg de maïs chips in een ovenschaal. Verdeel het gehakt en de jalapeños erover en bestrooi met de geraspte kaas en de feta. Bak de chips 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
  • Serveer de chips met zure room en tacosaus mild of hot. Guacamole erbij is ook heel lekker!

Kies je taal