Thaise kip-kokos wraps

INGREDIËNTEN

Saus

  • 1 bekertje zure room
  • 40 ml melk
  • 2 el pindakaas
  • 2 tl sojasaus
  • 1 el sesamolie

Kip vulling

  • 6 Amaizin tortilla wraps
  • 1 blikje ((200ml ) Amaizin kokosmelk
  • 500 g kipfilet in stukjes gesneden
  • 1 el olijfolie
  • stukje gemberwortel (3 cm), fijn gesneden
  • 250 g wortel geraspt
  • 250 g chinese kool in reepjes
  • 1 ui
  • 1 rode peper (van zaad ontdaan)
  • 6 el pindakaas
  • 1 el sesamolie
  • 1 el kerriepoeder
  • 200 g gekookte witte rijst

BEREIDING
Vermeng de ingrediënten voor de saus in een kleine schaal. Dek het af en zet het in de koelkast.Verhit in een koekenpan of wok een eetlepel olie. Bak de kipfilet stukjes en de gember. Voeg de kool, wortel, rode peper en ui toe. Bak ze in ong. 8 minuten knapperig. Vermeng in een pan pindakaas, kokosmelk, kerriepoeder en sesamolie. Verwarm deze. Voeg de gekookte rijst toe en het kipmengsel. Voor het opdienen het mengsel over de wraps verdelen. Vouw de uiteinden dubbel en rol ze op.
Verwarm ze even in de magnetron of oven. Geeft het sausje er los bij.