Tikka Masala kip curry

Amaizin recept biologisch Tikka masala met boontjes

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen

  • 1 zakje Amaizin Tikka Masala curry pasta
  • 2 el olie
  • 2 blikken (800 ml) Amaizin kokosmelk
  • 2 el vissaus
  • 400 g kipfilet, in blokjes
  • 2 geschilde aardappels, in blokjes
  • kippenbouillon (eventueel)
  • 1 el palmsuiker of bruine suiker
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 ui, gesnipperd
  • 100 g sperziebonen
  • zout

BEREIDING

Bak de currypasta in de olie tot de geur vrij komt. Voeg de helft van de kokosmelk toe aan de currypasta, breng aan de kook en kook dit in.

Voeg de vissaus toe en meng goed door elkaar. Voeg de kip en de aardappelen toe.

Voeg de andere helft van de kokosmelk toe en kook ongeveer 5 minuten. Als de kip en de aardappelen niet met vocht bedekt zijn, vul dan aan met kippenbouillon.

Voeg de suiker, kerrie, ui, boontjes en zout toe en laat zachtjes nog 15 minuten stoven.

Serveer met rijst.