Wraps met rundvleesreepjes en pittige ananassalsa

INGREDIËNTEN

Voor 6 wraps

  • 6 Amaizin tortilla wraps
  • 500 g rundvleesreepjes
  • 100 ml sojasaus
  • ijsbergsla, in reepjes gesneden
  • aluminiumfolie

Salsa:

  • 1 blikje (400 g) Amaizin ananas, uitgelekt en in kleine stukjes gesneden
  • 1 komkommer, in kleine blokjes gesneden
  • 2 teen knoflook, heel fijn gesneden
  • verse koriander, fijngehakt
  • 2 uien, heel fijn gesneden
  • 1 rode peper, van zaad ontdaan en fijn gesneden
  • 2 el citroensap
  • 1 el sojasaus

BEREIDING

Meng de rundvleesreepjes met de sojasaus en laat 2 uur marineren in de koelkast.

Meng alle ingrediënten voor de salsa en zet afgedekt in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 200°C.

Verpak de wraps in aluminiumfolie en laat ze in max. 10 minuten warm worden in de oven.

Roerbak de rundvleesreepjes zonder marinade kort en snel gaar. Leg het vlees en de ijsbergsla op de wraps. Schep er wat van de salsa over. Rol ze op en serveer direct.