Zalm wraps

Amaizin recept biologisch zalm wraps met kappertjes en roomkaas

INGREDIËNTEN

Voor 6 wraps

  • 6 Amaizin tortilla wraps
  • 250 g roomkaas
  • 3 el gehakte bieslook
  • 1 el citroensap
  • 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 rode ui, zeer fijngesneden
  • 3 el kappertjes
  • 200 g gerookte zalm
  • sla naar keuze (Romeinse of ijsbergsla in reepjes)
  • 500 g gemengde gesneden groenten zoals komkommer, tomaat, geraspte wortel

BEREIDING

Meng de roomkaas, bieslook, citroensap, Italiaanse kruiden, rode ui en kappertjes. Breng op smaak met zout en peper.

Smeer het mengsel op de wraps, laat een paar cm van de rand vrij. Verdeel de zalm en de sla erover. Leg daarop de fijngesneden gemengde groenten.

Rol ze op en snijd ze doormidden.